Grounds Design Updated

In response to popular demand, the parking lot has been replaced with a solarium spa. We think it makes more sense to have a place of relaxation and rejuvenation near Saba Center and have thus relegated the parking area to somewhere along the road. Feel free to tell us what you think in a comment.

Link to Grounds

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s